Svratištu potrebni volonteri

CENTAR ZA INTEGRACIJU MLADIH POZIVA SVE ZAINTERESOVANE ZA RAD, DRUŽENJE, UČENJE I IGRANJE SA DECOM UKLJUČENOM U ŽIVOT I/ILI RAD NA ULICI DA SE PRIJAVE ZA VOLONTIRANJE U SVRATIŠTU!


 

Centar za integraciju mladih (CIM) je nevladina organizacija registrovana 2004. godine, sa misijom da doprinese socijalnoj integraciji mladih razvijanjem svesti o važnosti njihovog aktivnog i konstruktivnog angažovanja unutar zajednice. Grupa studenata prevencije i resocijalizacije prepoznala je decu koja su uključena u život ili rad na ulici kao posebno ugroženu kategoriju, kojoj u okviru postojećih institucija nije bio ponuđen ni jedan program zaštite specifično kreiran u odnosu na njihove potrebe. Prvi volonteri CIM-a osnivači su onoga što su danas CIM i Svratište.

 

Usled početka letnjeg raspusta, pripremno-predškolski program u okviru CIM-a će primati nove volontere od 15. avgusta, kako bi se zajedno sa grupom novih mališana pripremili za polazak u školu 1. septembra. Volonteri i volonterke su Svratištu najpotrebniji u popodnevnim časovima i svi novi volonteri će, kao i uvek do sada, imati stalnu podršku i pomoć stručnog tima koji svakodnevno radi sa decom.

Svi zainteresovani za volontiranje u Svratištu mogu se prijaviti tako što će popunjen upitnik koji se preuzima ovde poslati na e-mail adresu office@cim.org.rs. Poziv je otvoren do daljnjeg.

 

* Za dodatne informacije obratite se na e-mail adresu office@cim.org.rs ili broj telefona 011/339-0258.